14 ноября 2019

Сучасні тенденції в зовнішній рекламі

Сучасні тенденції в зовнішній рекламі

Різноманітні рекламні вивіски на сьогодні є незмінним атрибутом усіх великих міст і Київ не становить виключення. Особливо це стає помітним у вечірній час, коли вулиці міста буквально тонуть в яскравих вогнях реклами. Ми попросили дати загальну оцінку сучасних тенденцій в зовнішній рекламі директора рекламно-виробничої компанії "Анеле-Реклама" Олену Іванівну Вишняк.

- Олена Іванівна, доброго дня. Давайте почнемо з простого питання - скільки коштує і як довго виготовляється вивіска?

- Виробництво вивісок для ресторану або салону краси, звісна річ, відрізняється ціною та строками, оскільки в кожному випадку необхідно вирізнити індивідуальніть і стиль Вашого закладу. Так, велику популярність в Києві набрали об'ємні літери. Якісне виготовлення об'ємних літер - це видимість за сотні метрів Вашого об'єкту і, відповідно, обличчя Вашої компанії. До речі, це в тому числі і обличчя нашої компанії, як виробника вивісок. Ми використовуємо тільки якісні складові, оскільки це - залог довговічності та відсутності переробок, що важливо в першу чергу нашому Замовнику. Уявіть собі ситуацію - в розпал продаж, в пік сезону торгівлі, біля Вашого центрального входу вовтузяться якісь люди з драбиною та інструментами... Тому ми працюємо по формулі: тільки якісні комплектуючі для вивісок, тільки професійна сборка та встановлення. Так, в більшості випадків це дорожче, ніж у конкурентів, але в кінцевому випадку дешевше, ніж витрати на ремонт або завади для нормальної роботи закладу. Це підтвердять ті, хто вже замовляв у нас вивіску для кафе, ресторану, СТО, закладів торгівлі.

- А що зараз переважає в технологіях виготовлення зовнішньої реклами?

- Сучасні технології дозволяють виготовляти літери, що світяться, навіть без громіздких копусів, використовуючи світлодіодні стрічки або led неон для підсвічування. Яскраві кольори неонового підсвічування приваблюють людей, оригінальність конструкції досягається роботою дизайнера або Вашою власною задумкою. Купити неонову вивіску зараз не є прблемою - увсеь Інтернет пістрявить пропозиціями, але це не дає 100% гарантії, що тонкий led неон не выйде з ладу в самий невчасний момент. Як наслідок - необхідність платити за ремонт, демонтаж і повторний монтаж. Завдяки досвіду в виготовленні вивісок, ми прийшли до незмінного правила - тільки якісні комплектуючі, як запорука Вашого і нашого спокою. Ми працюємо з тонким неоном від всесвітньо відомої корпорації Neo Neon. Ціна на led неон у них вище, але це довгострокова інвестиція, і в кінцевому рахунку все рівно виходить дешевше.

- Олена Іванівна, а з чого почати звичайному потенційному Замовнику вивіски або рекламної конструкції?

- Звичайно, власник бізнес-об'єкту не повинен бути "просунутим" дизайнером, що працює зі спеціалізованими комп'ютерними програмами, аби самому створити макет майбутньої вивіски. Достатньо звичайного ескізу, а ще краще - фотографії іншої вивіски або рекламної конструкції, елементи якої Вам сподобались. На основі цієї інформації наші дизайнери розроблять професійний макет майбутньої вивіски.

 

- А де гарантія того, що майбутня вивіска буде привабливою та такою, що "продає"?

- Найкраща гарантія - це вже виготовлені нами вивіски, об'ємні літери та рекламні конструкції по усьому Києву. Впевнена, багато з них Вам добре знайомі і Ви бачите їх по дорозі на роботу або під час прогулянки по вечірньому місту. Подивитись усі наші вивіски можна на нашому офіційному сайті https://anele-reklama.kiev.ua 

- Дякую Вам за спілкування. Удачі Вам в роботі!

Источник: АНЕЛЕ - РЕКЛАМА
Пожаловаться модератору